Κανένα ίχνος από τον δημοτικό υπάλληλο που αγνοείται στην λίμνη Περδίκκα
Κλιμάκιο υποβρύχιων αποστολών της ΕΜΑΚ συμμετέχει στις έρευνες
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για την ανεύρεση του δημοτικού υπαλλήλου του δήμου Εορδαίας στην Κοζάνη που αγνοείται από τα μεσάνυχτα.
Μαζί με τον θηροφύλακα της περιοχής προσπάθησαν να εντοπίσουν παράνομα δίχτυα που είχαν ρίξει άγνωστοι στο φράγμα της μικρής τεχνητής λίμνης Περδίκκα Εορδαίας.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η πλαστική βάρκα που επεβαιναν οι δύο άνδρες για άγνωστο λόγο αναποδογύρισε και βρέθηκαν στο νερό. Ο θηροφύλακας κατάφερε να βγει στη ακτή και να ειδοποιήσει την αστυνομία, ενώ αγνοείται ο δεύτερος επιβαίνων στη βάρκα.
Από νωρίς το πρωί στις έρευνες συμμετέχει κλιμάκιο υποβρύχιων αποστολών της ΕΜΑΚ από την Θεσσαλονίκη καθώς και το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς.
- Μ. Θεοδωρίδου: "Μην εφησυχάζουμε, πιθανό ένα νέο επιδημικό κύμα"
- Πρ.Παυλόπουλος: «Η επικαιρότητα της θεωρίας του Αριστοτέλους περί Επιείκειας στο πεδίο του σύγχρονου Δημόσιου Διεθνούς Δικαίου»
- Κατερινόπουλος για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Θεωρώ πως είναι σε μεγάλο βαθμό εγκληματική ενέργεια
Πηγή:newsit.gr