Κασσελάκης: Έγινε προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος μου!

Newsroom
Newsroom

Επίθεση κατά του Νίκου Φίλη με συνέντευξή του

Επίθεση στο στρατόπεδο Αχτσιόγλου εξαπολύει με συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα» σε βάρος του.

Στη συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει λόγο για μια «απεγνωσμένη προσπάθεια αποδόμησης της προσωπικότητάς μου που ξεφεύγει από τα πολιτικά όρια. Λυπάμαι που θα απογοητεύσω κάποιους κακούς συμβούλους και φανατικούς υποστηρικτές της Έφης Αχτσιόγλου αλλά δεν θα ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο της γενικευμένης σύρραξης όπου δήθεν διατυπώνονται πολιτικές θέσεις ενώ ουσιαστικά επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρα».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά και στον Νίκο Φίλη λέγοντας ότι «αν θεωρούμε ότι η Αριστερά δεν χρειάζεται να είναι κυβέρνηση ντε και καλά, τότε γιατί να μας ψηφίζει ο κόσμος;».

Σημειώνει, επίσης, «δείχνοντας» και πάλι προς την πλευρά του πρώην υπουργού Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι «υπάρχουν βέβαια και κάποιες γραφικές φιγούρες που βλέπουν δάκτυλο της ΝΔ πίσω από τη μεγάλη συμμετοχή».

Ερωτηθείς για το ΠΑΣΟΚ, ο Στέφανος Κασσελάκης το χαρακτηρίζει «ένα φάντασμα του εαυτού του» και «δούρειο ίππο» της ΝΔ «μέσα από τον οποίο η Δεξιά μπορεί να λεηλατεί το Κέντρο».

Όσο για το τι θα κάνει τη Δευτέρα σε περίπτωση νίκης του λέει ότι «αρκετά νωρίς το πρωί θα φροντίσω να ξυπνήσω σε αυτόν εδώ τον κόσμο και όχι στα σύννεφα που ξυπνούν όσοι παρασύρονται σε ελιτίστικες συμπεριφορές από τη λαχτάρα τους για αρχηγιλίκι, απομωνομένοι από την κοινωνική πραγματικότητα».
 

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ