Κεφαλονιά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία γυμναστή που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
Πρόκειται για ημεδαπό 40χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την 3η Ιουλίου 2026, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αργοστολίου στην Κεφαλονιά
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ενός άνδρα ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.
Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται για ημεδαπό 40χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την 3η Ιουλίου 2026, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αργοστολίου στην Κεφαλονιά.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού, κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένου και σε απόπειρα, με παθόντα ανήλικο κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, με παθόντα που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατά συρροή, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης της πράξης από γυμναστή – πρόσωπο που παραδίδει μαθήματα σε ανήλικο, παράβαση του άρθρου 342 παρ. 2 του Π.Κ. κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση (με τη μορφή της απόκτησης και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων), με δράστη παραγωγής του υλικού παιδικής πορνογραφίας πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί ανήλικο για να το επιβλέπει ή να το φυλάσσει έστω και προσωρινά.
Δείτε τα στοιχεία του εδώ.
- Βέροια: Πνιγμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τη 18χρονη στους Καταρράκτες
- Συναγερμός στη Μύκονο: Πυροβολισμοί έξω από σούπερ μάρκετ
- Φωτιά στο Πλουτοχώρι Ηλείας, 112 για ετοιμότητα στο Νέο Χωριό




