Κλειστά τα εστιατόρια των ξενοδοχείων για τα ρεβεγιόν

Κλειστά τα εστιατόρια των ξενοδοχείων για τα ρεβεγιόν

Η απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεν θα λειτουργήσουν.

Θα επιτρέπεται μόνον στους διαμένοντες η υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service). Εντός των προσεχών ημερών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση.

 

Νωρίτερα μιλώντας στο open ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης είπε πως  η κυβέρνηση θα βάλει «φρένο» στα ξενοδοχεία που θα κάνουν ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

«Θα βγει απόφαση που θα σταματήσει αυτή τη δραστηριότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου υπουργείου Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Τρίτη, κάλεσε τους καταναλωτές να προχωρήσουν σε καταγγελίες στην τηλεφωνική γραμμή 1520 ώστε  οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στους απαραίτητους ελέγχους.

Τα ξενοδοχεία αξιοποίησαν διάταξη η οποία έδινε τη δυνατότητα λειτουργίας των εστιατορίων τους αποκλειστικά για όσους διανυκτερεύουν σε αυτά.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ