Κως: Νεκρό ανασύρθηκε το τρίχρονο αγοράκι που αγνοούνταν
Μετά τη σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού Σώματος με τη βάρκα των μεταναστών
Xωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα τρίχρονο παιδί από τη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κω, μετά τη σύγκρουση, τα ξημερώματα, περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος με λέμβο που μετέφερε μετανάστες.
Από τη σύγκρουση η λέμβος, που μετέφερε 34 άτομα (έχουν περισυλλεγεί 32) και δεν είχε φώτα ναυσιπλοΐας, αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να αγνοείται αυτήν τη στιγμή ακόμη ένας άνδρας, ενώ τραυματίστηκαν έξι μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο του νησιού.
Οι έρευνες στο σημείο του συμβάντος συνεχίζονται από τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος, ελικόπτερο σούπερ πούμα και σκάφος της frontex. Επίσης, στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάρκος Μουζάκης
- Δούλευε στο χωράφι και βρήκε αρχαίο αντικείμενο
- Μητρόπουλος: «Το θέμα των αναδρομικών έχει κλείσει, δεν υπάρχουν ελπίδες να δοθούν»