Κουτσελίνη για Γιώργος Καραϊβάζ: «Θα είσαι για πάντα ο αετός μας»

Κουτσελίνη για Γιώργος Καραϊβάζ: «Θα είσαι για πάντα ο αετός μας»

H συγκινητική ανάρτηση της και η αναφορά στον αδικοχαμένο δημοσιογράφο

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε το πρωί του Σαββάτου η Ζήνα Κουτσελίνη για τον αδικοχαμένο Γιώργο Καραϊβάζ αναφορικά και στην πρωτοβουλία στήριξης του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να ολοκληρωθεί το Πολυιατρείο.

Όπως γραφει στο μήνυμα της στο instagram, «σκέφτομαι πώς να σας ευχαριστήσουμε για όλο αυτό που καταφέρατε στη μνήμη του Γιώργου μας. Συγκεντρώθηκαν 155.000 ευρώ για το Χαμόγελο του Παιδιού και τη Δευτέρα θα ανακοινώσουμε και επίσημα το τελικό ποσό».

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Καραϊβάζ και καταλήγει: «Τη Δευτέρα στην εκπομπή θα σε σηκώσουμε ψηλά αετέ μας… Για πάντα θα είσαι ο δικός μας αετός».

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ

«Από χθες σκέφτομαι πώς να σας ευχαριστήσουμε για όλο αυτό που καταφέρατε στη μνήμη του Γιώργου μας. Συγκεντρώθηκαν 155000 ευρώ για το Χαμόγελο του Παιδιού και τη Δευτέρα θα ανακοινώσουμε και επίσημα το τελικό ποσό. Ξεκίνησε από μια απλή ιδέα και τα εκατοντάδες μηνύματα που έπαιρνα και θέλατε να του ανάψετε ένα κεράκι για το φευγιό του. Να νιώσετε πως είστε κοντά του στο τελευταίο του ταξίδι. Να είμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι του ΑΕΤΟΥ στον ουρανό.

Είχαμε την ευλογία να πετύχουμε το ακατόρθωτο και μόνο ο Γιώργος μας από εκεί ψηλά θα έδινε σινιάλο με το σκεπτικό του βλέμμα να ολοκληρωθεί το Πολυιατρείο όπως το οραματίστηκε ο πρόεδρος του Κώστας Γιαννόπουλος στη μνήμη του Γιώργου μας! Είναι μερικές στιγμές που τα λόγια είναι φτωχά μπροστά στις πράξεις των ανθρώπων, στις πράξεις σας. Έτσι ήταν και ο Γιώργος. Των πράξεων, χωρίς πολλά λόγια. Βοηθούσε με όποιο τρόπο μπορούσε τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Πολλές φορές αγανάκτησε τηλεοπτικά για την αδιαφορία φορέων της πολιτείας, μίλησε με ένταση και δικαίωσε όσους ένιωθαν μόνοι και απροστάτευτοι. Πάντα μου λέγατε επιτέλους υπάρχει και η δική μας φωνή στην τηλεόραση. Η φωνή του πολίτη που αρνείται να επαναπαυτεί σε όσα κάποιοι του επιβάλλουν. Μπροστά στα παιδιά και την ανημπόρια τους να υπερασπιστούν τον εαυτό τους υποκλινόταν. Ήθελε να τα προστατέψει. Να βρει τρόπο να γίνει η καρδιά τους χαρούμενη και να τους φωτίσει αλλιώς.

 

Δείτε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του -Ταυτοποιήθηκε πρόσωπο που τον απειλούσε

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ