Κυνηγούσε την γυναίκα του για να την χτυπήσει
Tον απόλυτο τρόμο βίωσε μία γυναίκα στην Πάτρα
Tον απόλυτο τρόμο βίωσε μία γυναίκα την οποία κυνηγούσε ο άνδρας της για να την χτυπήσει, στην Πάτρα.
Όπως αναφέρει το tempo24.news, το περιστατικός σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν η γυναίκα δέχθηκε την επίθεση του συζύγου της. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του να πάρει το αυτοκίνητο και να ειδοποιήσει τηλεφωνικά την Αστυνομία ότι κινδύνευε, καθώς ο άνδρας την καταδίωκε με το δίκυκλό του.
Όπως είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς κατευθυνόταν στο Αστυνομικό Τμήμα στην Ανθούπολη , δίδοντας το στίγμα της διαδρομής που ακολουθούσε.
Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ με περιπολικά και μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ που κινήθηκαν αστραπιαία στην περιοχή, βοηθώντας την κοπέλα να φθάσει με ασφάλεια στο Τμήμα, ενώ παράλληλα μπλόκαραν τον νταή-σύζυγο και τον συνέλαβαν.
- Πανελλαδικές εξετάσεις 2026: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του Αιγύπτιου - Είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές
- Θεσσαλονίκη: Τον πέρασε για… μπράβο και του επιτέθηκε με τρίαινα




