Λ. Οικονόμου: Περίπου 4.000 άτομα και 900 αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ ήταν επί ποδός όλο το 24ωρο

Ο κ. Οικονόμου μίλησε για «έγκαιρη προετοιμασία και εμπλοκή της ΕΛΑΣ» και υποστήριξε πως «υπήρξε συντονισμός»

Για περίπου 4.000 άτομα και 900 αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ που ήταν επί ποδός όλο το 24ωρο, για να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση της κατάστασης, έκανε λόγο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, στη νέα ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Από χθες το πρωί μέχρι και σήμερα το πρωί το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε 2.194 κλήσεις για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας και συνδρομής στους πολίτες. Ο κ. Οικονόμου μίλησε για «έγκαιρη προετοιμασία και εμπλοκή της ΕΛΑΣ» και υποστήριξε πως «υπήρξε συντονισμός».

«Μέσα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση που υπήρξε από τη ραγδαία επιδείνωση που παρατηρήθηκε από πλευράς χιονόπτωσης με αποτέλεσμα τουλάχιστον να μην υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί, να μην υπάρχει απώλεια ανθρώπινης ζωής και όσοι συμπολίτες μας χρειάστηκαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη την είχαν αμέριστα με τη βοήθεια και την υποστήριξη τόσο του ΕΚΑΒ, όσο και της ΕΛΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος» ανέφερε ο υφυπουργός.

 

Δείτε επίσης

Κ. Σκρέκας: Μέχρι το βράδυ η αποκατάσταση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ