ΕΛΛAΔΑ
Λάρισα: Ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της σε πυρκαγιά στο σπίτι της
H άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της εντός του σπιτιού
Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε οικία στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, στη πόλη της Λάρισας, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της εντός του σπιτιού.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οκτώ πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τον περιορισμό της εξάπλωσής της σε παρακείμενες κατοικίες. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή.
Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό της οικίας, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί άλλων ατόμων. Τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα και διερευνώνται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.
