Μάχη των γιατρών για τον μαθητή που βρέθηκε στο κενό

Μάχη των γιατρών για τον μαθητή που βρέθηκε στο κενό

Ο μαθητής έπεσε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, από τον δεύτερο όροφο του σχολείου του, και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τον θώρακα

Μάχη στο χειρουργείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης δίνουν αυτή την ώρα οι γιατροί, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο κεφάλι και τον θώρακα, ο 15χρονος μαθητής ο οποίος νωρίτερα το πρωί έπεσε από τον 2ο όροφο του ιδιωτικού σχολείου στο οποίο φοιτά.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr πηγή από το νοσοκομείο, ο νεαρός μαθητής κατά την εισαγωγή του θεωρήθηκε βαρύ ως περιστατικό, με τους γιατρούς από την πρώτη ώρα να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να διαχειριστούν τα πολλαπλά τραύματα που φέρει.

«Είναι σε βαριά κατάσταση. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο, προκειμένου οι γιατροί να αποκαταστήσουν τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο κεφάλι, στο θώρακα και την κοιλιά. Οι γιατροί έχουν δρόμο μπροστά τους, ενώ είναι έτοιμη και η ΜΕΘ στην περίπτωση που χρειαστεί» τόνισε η πηγή του νοσοκομείου.

Για όλα όσα συνέβησαν, το ιδιωτικό σχολείο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο μαθητής για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε κατά την διάρκεια του μαθήματος από τον 2ο όροφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν στον μαθητή από το υγειονομικό προσωπικό του ιδρύματος, ενώ η διεύθυνση του Σχολείου φρόντισε για την τάχιστη διακομιδή του μαθητή με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ενημερώνοντας άμεσα και τους γονείς του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ