Μακελειό στη Λούτσα: Συνελήφθη ο "πληροφοριοδότης"

Newsroom
Newsroom

O συλληφθείς απεικονίζεται στη φωτογραφία των θυμάτων που είχαν αναρτήσει τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας.

Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε σχετικά με το μακελειό στη Λούτσα, όπου δολοφονήθηκαν 6 μέλη συμμορίας, πριν από περίπου έναν μήνα.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ΕΛΑΣ εντόπισε και συνέλαβε -για παράνομη οπλοκατοχή- έναν 35χρονο που θεωρείται πρόσωπο "κλειδί" για το μακελειό της Λούτσας.

Μάλιστα, ο συλληφθείς απεικονίζεται στη φωτογραφία των θυμάτων που είχαν αναρτήσει τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πρόκειται για Τούρκο που βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό των έξι δολοφονηθέντων, και φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για τον τρόπο παγίδευσής τους αλλά και ποιοι κρύβονται πίσω από την πρωτοφανή αιματηρή επίθεση πριν από 20 ημέρες στη Λούτσα.

Ο εν λόγω άνδρας γνώριζε για τις κινήσεις των έξι θυμάτων, για τις μετακινήσεις τους σε διάφορες περιοχές της χώρας ενώ φαίνεται να είχε μια σαφή εικόνα και γνώση για τον ρόλο του άνδρα που είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά την μαζική δολοφονία της Λούτσας στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Θεωρείται ο "πληροφοριοδότης" των δολοφόνων αλλά πιθανόν και συνδιοργανωτής της εγκληματικής ενέργειας.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε καλό σημείο, έχει διαπιστώσει πως οι δράστες είναι όλοι τουρκικής καταγωγής, ενώ έχει συγκεντρώσει πληθώρα ευρημάτων από τα κινητά.
 


 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ