«Μακρυχέρες» ξάφρισαν μεγάλο ποσό από σπίτι στη Λευκάδα

«Μακρυχέρες» ξάφρισαν μεγάλο ποσό από σπίτι στη Λευκάδα

Η προανάκριση συνεχίζεται, για το ενδεχόμενο να έχουν... ξαφρίσει και άλλα σπίτια.

Μπορεί να ταυτοποιήθηκαν, αλλά παραμένουν άφαντες όπως και το ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 15.000 ευρώ που είχαν αρπάξει, δυο Ελληνίδες οι οποίες είχαν τρυπώσει στις 26 Ιουλίου σε ένα σπίτι σε περιοχή της Λευκάδας χωρίς να τις πάρουν είδηση οι ένοικοι.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ελλομένου και προέκυψαν τα στοιχεία των δυο γυναικών, όμως το αυτόφωρο είχε προ πολλού παρέλθει. Έτσι, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας και η προανάκριση συνεχίζεται, για το ενδεχόμενο να έχουν ξαφρίσει και άλλα σπίτια.

Έκλεψε συλλεκτικά νομίσματα και τιμαλφή

Ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του σταθμού Θεσπρωτικού και τους ειδικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας τα στοιχεία ενός Έλληνα, ο οποίος είχε διαρρήξει ένα σπίτι στην περιοχή και είχε αρπάξει συλλεκτικά νομίσματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 5.200 ευρώ, καθώς και μετρητά ύψους 700 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ