Με τρομακτική καταιγίδα ξύπνησε η Λαμία – Ποτάμια οι δρόμοι

Newsroom
Newsroom

Η πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και οι αρχές βρίσκεται στις επάλξεις

Με μία τρομακτική καταιγίδα ξύπνησε η πόλη της Λαμίας την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. Η ένταση και η ποσότητα του νερού που έπεφτε από τις 5:30 τα ξημερώματα μέχρι και τις 7:00 δημιούργησε ποτάμια και αρκετά προβλήματα στο κέντρο της πόλης αλλά και περιμετρικά αυτής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και οι αρχές βρίσκεται στις επάλξεις. Οσοι κινούνται με το όχημά τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι φέρτες ύλες έχουν βρεθεί στα οδοστρώματα.

Σύμφωνα με επισημάνσεις αναγνωστών αρκετά προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας αλλά και στο ύψος του ΚΕΥΠ όπου αρκετά νερά έχουν συσσωρευτεί με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνη η διέλευση.

Από τις 5 το πρωί βρέχει συνεχώς, με διαστήματα όπου η βροχόπτωση είναι ραγδαία φτάνοντας και μέχρι 110 κυβικά το στρέμμα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί σοβαρά προβλήματα, πέρα από πλημμυρισμένα υπόγεια στη νότια πλευρά της πόλης, με την πυροσβεστική να έχει ξεκινήσει τις παρεμβάσεις για την άντληση των υδάτων. Εξάλλου μέσα στο κοινοτικό γραφείο πέρασαν τη νύχτα τους πολλοί από τους κατοίκους στο χωριό Κόμμα, όπου και είχε σημάνει συναγερμός από την χθεσινή μέρα, λόγω της απειλής υπερχείλισης του Σπερχειού ποταμού.

Πηγή: lamianow.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ