Μητσοτάκης σε Στόλτενμπεργκ: Μη αποδεκτή η στάση του ΝΑΤΟ έναντι της τουρκικής επιθετικότητας

Μητσοτάκης σε Στόλτενμπεργκ: Μη αποδεκτή η στάση του ΝΑΤΟ έναντι της τουρκικής επιθετικότητας

Αιχμές για τη στάση του ΝΑΤΟ έναντι της τουρκικής επιθετικότητας άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επικοινωνία που είχε νωρίτερα με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ

Αιχμές για τη στάση του ΝΑΤΟ έναντι της τουρκικής επιθετικότητας άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επικοινωνία που είχε νωρίτερα με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα το απόγευμα με τον κ. Stoltenberg.

Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και για τη συμπεριφορά της Τουρκίας που υποσκάπτει τη σταθερότητα στην Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, τονίζοντας ότι η πολιτική των ίσων αποστάσεων είναι αντιπαραγωγική και μη αποδεκτή.

Υπενθυμίζεται ότι το σεισμογραφικό σκάφος Oruc Reis γύρω στις 5:00 το απόγευμα της Δευτέρας εισήλθε στο ανατολικό άκρο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας προερχόμενο από την κυπριακή υφαλοκρηπίδα.

Το τουρκικό πλοίο έχει ρίξει καλώδια ωστόσο δεν διεξάγει έρευνες. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται πλοία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που καλούν στον ασύρματο τον κυβερνήτη να απομακρυνθεί από την ελληνική υφαλοκρηπίδα. 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ