Μονάδες και φυλάκια σε Χάλκη, Αστυπάλαια και Κάσο επισκέφθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Newsroom
Newsroom

Στις έδρες μονάδων και επιτηρητικών φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού σε Χάλκη, Κάσο και Αστυπάλαια βρέθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

Στις έδρες μονάδων και επιτηρητικών φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού σε Χάλκη, Κάσο και Αστυπάλαια βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσκεψή του σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Μονάδες και φυλάκια σε Χάλκη, Αστυπάλαια και Κάσο επισκέφθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς-1

Όπως ανακοινώθηκε, μετέβη στο επιτηρητικό φυλάκιο Χάλκης, στο 3ο Λόχο Εθνοφυλακής/Τάγμα Εθνοφυλακής Καρπάθου, στην Κάσο και στο 2ο Λόχο Εθνοφυλακής/Τάγμα Εθνοφυλακής Κω, στην Αστυπάλαια. Ο υφυπουργός ενημερώθηκε από τις διοικήσεις για τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες των μονάδων και συνομίλησε με τα στελέχη, τους οπλίτες θητείας και τους εθνοφύλακες.

Μονάδες και φυλάκια σε Χάλκη, Αστυπάλαια και Κάσο επισκέφθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς-2

Κατά την παραμονή του στην Αστυπάλαια, επισκέφθηκε το ταχύ περιπολικό κατευθυνόμενων βλημάτων «Τρουπάκης» το οποίο συμμετέχει στην άσκηση «Αναγνώριση Ακτών 2022». Ο Ν. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη για την αποστολή και τις επιχειρησιακές δυνατότητες της πυραυλάκατου, συνομίλησε με το πλήρωμά της και παρακολούθησε εν πλω αντικείμενα επιχειρησιακής εκπαίδευσης στο πλαίσιο της άσκησης.

Μονάδες και φυλάκια σε Χάλκη, Αστυπάλαια και Κάσο επισκέφθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς-3

Επίσης, ο Ν. Χαρδαλιάς, συναντήθηκε με τους δημάρχους Χάλκης Ευάγγελο Φραγκάκη, Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτο και Αστυπάλαιας Νίκο Κομηνέα, καθώς και με τους διοικητές των τοπικών υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας. Τον υφυπουργό συνόδευσε ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης.

Πηγή: Καθημερινή

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ