Νέα συγκέντρωση φοιτητών κατά της παρουσίας της αστυνομίας στο ΑΠΘ

Νέα συγκέντρωση φοιτητών κατά της παρουσίας της αστυνομίας στο ΑΠΘ

Νέα συγκέντρωση από μέλη φοιτητικών συλλόγων κατά της παρουσίας της αστυνομίας στους χώρους του πανεπιστημίου

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στην Πλατεία Χημείου και μπροστά από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, νέα συγκέντρωση από μέλη φοιτητικών συλλόγων κατά της παρουσίας της αστυνομίας στους χώρους του πανεπιστημίου.

Τα μέλη των φοιτητικών συλλόγων αυτήν την ώρα ζητούν από την αστυνομία αντιπροσωπεία τους να περάσει και να αναρτήσει πανό στο κτίριο της ΣΘΕ, ωστόσο το αίτημά τους δεν γίνεται αποδεκτό καθώς τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Την παρουσία της αστυνομίας στο ΑΠΘ καταδίκασε με δήλωση του και ο Τάσος Παπαδόπουλος, γραμματέας του συλλόγου φοιτητών Νομικής.

Δείτε τι ανέφερε χαρακτηριστικά:

Πέρα από τους φοιτητικούς συλλόγους, καλέσματα για συγκέντρωση στην Πλατεία χημείου υπάρχουν και για τις 12 το μεσημέρι από άλλες ομάδες φοιτητών που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Την ίδια στιγμή οι εργασίες στην πρώην κατάληψη Στέκι στο Βιολογικό, ξεκίνησαν και σήμερα για έκτη μέρα, υπό την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων, με στόχο να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν και αν είναι εφικτό μέχρι και την Παρασκευή.

Πηγή: grtimes.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ