Ο πολίτης που τον χαστούκισε ο Μπέος... του ζήτησε συγγνώμη

Newsroom
Newsroom

Η συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο και οι εξηγήσεις.

Ο πολίτης με τον οποίο συνεπλάκη ο Αχιλλέας Μπέος, τον επισκέφθηκε στο δημαρχείο του Βόλου και του ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στα social media δικαιολόγησε τη συμπεριφορά του και λίγο αργότερα ανέβασε ένα VIDEO με την κουβέντα που είχε με τον νεαρό στο γραφείο του, ο οποίος του απολογήθηκε για τη φραστική επίθεση.

"Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Ετσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Άλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε…", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ