Οι γείτονες άκουσαν τη γιαγιά να φωνάζει βοήθεια - Ήταν πεσμένη για 12 ώρες

Οι γείτονες άκουσαν τη γιαγιά να φωνάζει βοήθεια - Ήταν πεσμένη για 12 ώρες

Δεν μπορούσε να σηκωθεί μόνη της

Η γιαγιά ζει εντελώς μόνη στη νότια πλευρά της πόλης της Λαμίας. Λίγο μετά τις 9:00΄ το πρωί της Παρασκευής γλίστρησε και έπεσε μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της. Δυστυχώς όμως λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Η άτυχη γυναίκα καλούσε σε βοήθεια αλλά δεν την άκουγε κανείς. Οι ώρες περνούσαν και είχε η γυναίκα είχε εξαντληθεί μη έχοντας άλλα κουράγια.

Γύρω στις 8:30'  το βράδυ, για καλή της τύχη, πήγε προς το σπίτι ένας από τους γείτονες που ανησύχησε επειδή δεν την είχε δει καθόλου τις προηγούμενες ώρες.

Η γιαγιά όταν τον άκουσε με όση δύναμη της απέμεινε άρχισε να καλεί πάλι σε βοήθεια και ευτυχώς αυτή τη φορά στάθηκε τυχερή. Όμως οι γείτονες δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Έτσι ζητήθηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να ανοίξουν την πίσω πόρτα και να απεγκλωβίσουν τη γιαγιά.

Στο σημείο έσπευσαν και διασώστες του ΕΚΑΒ για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη, η οποία τελικά μετά τον απεγκλωβισμό και την πρώτη φροντίδα επέλεξε να μην πάει στο νοσοκομείο, λόγω της πανδημίας, αφού αισθάνονταν ότι με τη βοήθεια των γειτόνων θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτήν την περιπέτεια.

Πηγή: Lamiareport.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ