Πατέρας Κασσελάκη: "Έχω εξαιρετική άποψη για τον Μητσοτάκη, όλοι οι εφοπλιστές μου έδωσαν συγχαρητήρια"

Newsroom
Newsroom

Τι δήλωσε για τη νίκη του γιου του, ο Θεόδωρος Κασσελάκης.

Για την εκλογή του γιου στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας ότι ήταν παιδικό του όνειρο η πολιτική, ενώ εξέφρασε θετική αποψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος Κασσελάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο τονίζοντας ότι είναι απόλυτα σίγουρος για τον γιο του επισημαίνοντας ότι προέρχεται από μια δημοκρατική οικογένεια.

«Ήταν και το όνειρό του από μικρός. Όταν ο Στέφανος μου ανέφερε με τους συνεργάτες και τους φίλους του τον σκοπό του για την πολιτική ήμουν θετικός, γιατί ήταν το όνειρό του. Ήξερα ότι στην Αμερική είχε προτάσεις από το πανεπιστήμιο με μεγάλους επενδυτές. Το αξίζει αυτό ο Στέφανος. Είχε την τύχη να περάσει από ένα κολλέγιο, το Phillips Academy, από το οποίο πέρασαν γνωστές πολιτικές. Ήταν εσώκλειστος και ο Στέφανος έχει ακολουθήσει όλη την πορεία αυτού του χώρου».

Αναφέρθηκε και στα πολιτικά πιστεύω της οικογένειας χρόνια… «Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί εννοώ ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς».

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν δίστασε να πει…. «Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για τον Μητσοτάκη. Στα Χανιά είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης, Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει».

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ