Πάτρα: Απαγορευτικά κιγκλιδώματα σε Νότιο Πάρκο και Πλάζ

Πάτρα: Απαγορευτικά κιγκλιδώματα σε Νότιο Πάρκο και Πλάζ

Τέλος από το μεσημέρι η ελεύθερη μετακίνηση

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα Σάββατο 4 Απριλίου ο περιορισμός κίνησης πολιτών στο Νότιο Πάρκο και στην Πλάζ της Πάτρας, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Κιγκλιδώμα τοποθετήθηκαν κατά μήκος της παραλιακής Ακτής Δυμαίων από το ύψος της Ιχθυόσκαλας μέχρι και το Νότιο Πάρκο. Ανάλογη εικόνα και στην Πλαζ της Αγυιάς. Υπενθυμίζεται πως η απαγόρευση κυκλοφορίας για σήμερα ξεκινά από τις 2 το μεσημέρι ισχύει για όλο το Σαββατοκύριακο. 

Από Δευτερα έως Παρασκευή το πάρκο και η πλάζ θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημέρι δηλαδή θα απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το πρωί της επομένης ημέρας και καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου τα Σαββατοκύριακα.​ Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η απόφαση ελήφθη κατόπιν σχετικής εισήγησης του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Ιατρού, Χαράλαμπου Μπονάνου και του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, Ταξιάρχου Γιώργου Μιχαλόπουλου μετά την την καταγραφή συγκέντρωσης πλήθους κόσμου τις τελευταίες ημέρες, στα συγκεκριμένα σημεία.

Πηγή: tempo24.news

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ