Πενήντα Πατρινοί σε δικογραφία για διακίνηση κοκαΐνης

Πενήντα Πατρινοί σε δικογραφία για διακίνηση κοκαΐνης

Προμηθεύονταν τα ναρκωτικά από τους "τέσσερις "-Το προφίλ των συλληφθέντων

Και ενώ οι τέσσερις (Πατρινοί) συληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή σε οργάνωση εμπορίας κοκαΐνης αντιμετωπίζουν βαρειές κατηγορίες, οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών για την υπόθεση συνεχίζονται. 

Σύμφωνα με νεοτερες πληροφορίες του tempo24.news διερευνάται με προσοχή ο κύκλος των συληφθέντων προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία σχετικά με τα πρόσωπα τα οποία προμηθεύονταν και διέθεταν στη συνέχεια τα ναρκωτικά. Οι ίδιες απληροφορίες αναφέρουν οτι στη δικογραφία έχουν συμπεριληφθεί (με τις κατηγορίες της προμήθειας και της χρήσης ναρκωτικών) συνολικά 50 Πατρινοί μεταξύ των οποίων και άτομα γνωστά στο χώρο της εστίασης και αναψυχής. Ωστόσο οι κατηγορίες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την βαρύτητα εκείνων που αναμένεται να απαγγελθούν στους τέσσερις οι οποίοι διώκονται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εμπορίας ναρκωτικών.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται το tempo24.news ανάμεσα στους τέσσερις συληφθέντες είναι δύο άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πώλησης αυτοκινήτων. Μάλιστα ο ένας από τους δύο έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν, όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο μεταφέρτοντας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Επίσης, ένας από τους συληφθέντες φέρεται να δραστηριοποιείται στο χώρο της αναψυχής ως υπεύθυνος καταστήματος cafe σε περιοχή της Πάτρας.

ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίμπλόκαραν το αυτοκίνητο των διακινητών στο Λαμπίρι, ενώ επέστρεφαν από Αθήνα και εντόπισαν ποσότητα κοκαϊνης.

Ετσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι , καθώς στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε ο αρχηγός της σπείρας και τα άλλα 3 άτομα (όλοι πατρινοί).

Πηγή: tempo24.news

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ