Πήγε το πανάκριβο Rolex του για επιδιόρθωση και διαπίστωσε ότι ήταν κλεμμένο

Πήγε το πανάκριβο Rolex του για επιδιόρθωση και διαπίστωσε ότι ήταν κλεμμένο
Newsroom
Newsroom

Αποτελούσε μέρος της λείας ένοπλης ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη το 2017

Ένα πανάκριβο ρολόι Rolex προερχόμενο από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη, στη Δανία, κατασχέθηκε από την Αστυνομία. 

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Δανικές Αρχές, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε γραφείο τεχνικής υποστήριξης εταιρείας, όπου είχε παραδοθεί για επισκευή, ένα ρολόι αξίας 85.000 ευρώ. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία έχει διαμάντια στη στεφάνη, γύρω από το καντράν.

Το κατασχεθέν ρολόι αποτελεί μέρος των κλοπιμαίων σε ένοπλη ληστεία, που είχε γίνει στις 13 Νοεμβρίου του 2017 σε κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη, από τρεις δράστες. Το ρολόι έχει παραδοθεί στις Δανικές Αρχές, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το συγκεκριμένο ρολόι είχε αγοράσει από ιδιώτη ένας άνδρας, ο οποίος δεν γνώριζε ότι ήταν κλεμμένο. Όταν πήγε το Rolex στο σέρβις της εταιρείας για να το επισκευάσει, στον τυπικό έλεγχο που έγινε -όπως συνηθίζεται – διαπιστώθηκε ότι διέθετε τον σειριακό αριθμό του ρολογιού που αναζητούσαν οι δανικές Αρχές μετά τη ληστεία.

Δείτε τη φωτογραφία με το πανάκριβο ρολόι που βρέθηκε

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ