ΕΛΛAΔΑ
Πρόγνωση καιρού: Άνοδος της θερμοκρασίας έως και 28 βαθμούς
Συνεχίζονται οι τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά στην υπόλοιπη χώρα
Aίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Κρήτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο με τοπικές βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται στα βορειοδυτικά.
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες θα σημειωθούν στα δυτικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και με πιθανότητα στην Μακεδονία και Θράκη. Το βράδυ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 24 με 25 βαθμούς, τοπικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη τους 26 με 27 τοπικά 28 βαθμούς Κελσίου.
