Πρόσληψη 46 ατόμων στο ΣΔΟΕ
Στην πρόσληψη 46 στελεχών προχωρά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ.
Πρόκειται για θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), οι οποίες είχαν προκηρυχθεί τον περασμένο Ιούλιο (Προκήρυξη 9Κ/2017 με ΦΕΚ 24/6-7-2017 τ. ΑΣΕΠ και συμπληρωματικό ΦΕΚ 25/17-7-2017 τ. ΑΣΕΠ). Χάρη στις ενέργειες της διοίκησης και του προσωπικού του ΑΣΕΠ οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
«Το ανανεωμένο ΣΔΟΕ έχει επιφέρει ισχυρά χτυπήματα στην εμπορία παραποιημένων προϊόντων, την απάτη ΦΠΑ και άλλες παράνομες δραστηριότητες και η ενίσχυση του με προσωπικό θα συμβάλει περαιτέρω στην καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
- ΝΔ για επιθέσεις υπουργών κατά Μίκη: Θα ερμηνεύσουν την «αριστερόστροφη μορφή» φασισμού;
- Aναπληρωτής πρωθυπουργός Σκοπίων: Να μη ληφθεί υπ' όψιν η διαδήλωση της Αθήνας
- Δέκα πρώην υπουργοί φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της Novartis