Βύρωνας: Πυροβόλησαν ζευγάρι μπροστά στο παιδί τους - Νεκρός ο άνδρας
Οδηγός μηχανής άνοιξε πυρ κατά αυτοκινήτου
Μαφιόζικο χτύπημα με στόχο ένα ζευγάρι έγινε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ στον Βύρωνα.
Όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως πρόκειται για ενέδρα θανάτου. Για το δολοφονικό χτύπημα οι δράστες χρησιμοποίησαν μηχανή που σταμάτησε δίπλα σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι και πυροβόλησαν εναντίον τους. Από τα πυρά έχασε την ζωή του ένας 32χρονος άντρας από την Αλβανία. Στο αυτοκίνητο ήταν συνοδηγός μια γυναίκα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν 3 φορές μέσα στο αυτοκίνητο. Το ζευγάρι είχε πάει σε παρκάκι για να πάρει το παιδί τους που έπαιζε, το οποίο δυστυχώς είδε το σκηνικό.
Οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα ακινητοποιούσε το ΙΧ του.
Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως η αλβανική μαφία έψαχνε τον άνδρα από το 2021.


Φωτογραφίες: EUROKINISSI
- Κλιματική αλλαγή: Καταστράφηκε το 90% της φετινής παραγωγής πρώιμων κερασιών στην Αγιά Λάρισας
- Έκλεβε λάδι από καντήλια σε νεκροταφείο στην Πρέβεζα
- Συναγερμός στη Λαμία: 14χρονος κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης - Είχε πάρει ναρκωτική ουσία
