Σε τακτική Γ.Σ. η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης

Σε τακτική Γ.Σ. η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης

Την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 π.μ.

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης, την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου Ιμβρίων (Ελ.Βενιζέλου 80, Νέα Σμύρνη), προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ο

Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

 

ΘΕΜΑ 2ο

Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

 

ΘΕΜΑ 3ο

Επικύρωση ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 9 π.μ. έως 7 μ.μ.

 

ΘΕΜΑ 4ο

Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής επιτροπής με σκοπό την διενέργεια των αρχαιρεσιών.

 

Σε περίπτωση ΜΗ επίτευξης νόμιμης απαρτίας κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει και πάλι χωρίς άλλη πρόσκληση, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ισχύοντος καταστατικού, την επόμενη Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, ευρισκόμενη πλέον σε απαρτία, ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, καλούνται να υποβάλουν αίτηση στο Δ.Σ. έως την Κυριακή 20/09/2020 και μέχρι την λήξη της Γενικής Συνέλευσης, στα γραφεία της Ένωσης(πληροφορίες στο 6984200660).

Η συμμετοχή όλων των μελών κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ! Ευγενική υπενθύμιση: βάσει του άρθρου 10 του ισχύοντος καταστατικού, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη με εκπληρωμένες τις ταμειακές υποχρεώσεις τους, μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ