Σε τρεις περιοχές της Αττικής τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού

Σε τρεις περιοχές της Αττικής τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού

Σε Κηφισιά, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού στην Αττική ενώ με την σταδιακή επιστροφή των εκδρομέων αυξάνεται η ανησυχία διασποράς του ιού. 

Στην Περιφέρεια Αττικής τρεις περιοχές φαίνεται να έχουν καταγράψει ρεκόρ κρουσμάτων. Πρόκειται για τη Γλυφάδα, την Κηφισιά και τη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στον δήμο Γλυφάδας εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες 50 κρούσματα κορωνοϊού. Αμέσως σήμανε συναγερμός σε ΕΟΔΥ και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και όλοι μπήκαν σε καραντίνα 14 ημερών.

Στην Κηφισιά, ο δήμος καλεί όλους τους δημότες επιστρέφοντας από τις διακοπές τους να ακολουθήσουν αυστηρά μέτρα για να μην προκαλέσουν πανδημία στην περιοχή.

Τέλος, στη Βουλιαγμένη εντοπίστηκαν 28 κρούσματα σε μια μέρα. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Γιώργος Κωνσταντέλος: «Στην αρχή της εβδομάδας ενημερωθήκαμε από το υπουργείο πολιτικής προστασίας ότι υπάρχουν ασυνήθιστα αυξημένα κρούσματα για την περιοχή μας, τα οποία οφείλονται στην επιστροφή κυρίως από τις διακοπές από τη νησιωτική χώρα ανθρώπων που κατοικούν στην περιοχή». Οι τρεις δήμοι της Αττικής βρίσκονται σε αύξηση της επιτήρησης καθώς μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται η επιστροφή και άλλων εκδρομέων από τα νησιά.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ