Στη Δικαιοσύνη o πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Στη Δικαιοσύνη o πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Για τους εμβολιασμούς εκτός σειράς - Ανυπόστατες και κακόβουλες χαρακτηρίζει τις κατηγορίες σε βάρος του ο Δρόσος Τσαβλής

Την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη για τους εμβολιασμούς εκτός σειράς γνωστοποίησε ο πνευμονολόγος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής.

«Όσοι με ενέπλεξαν σε σκάνδαλο περί τους εμβολιασμούς να κληθούν να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη» αναφέρει στη σχετική ανάρτηση.

«Συκοφαντικά αναφέρθηκε το όνομά μου ως δήθεν εμπλεκόμενου σε σκανδαλώδεις πράξεις που αντίκεινται στον Νόμο, τους κανονισμούς που διέπουν το ιατρικό λειτούργημα, την ανθρώπινη συνείδηση και την πολιτική ηθική» επισημαίνει όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Οι κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το πρόσωπό μου είναι ανυπόστατες και κακόβουλες» αναφέρει ο κ Τσαβλής εκφράζοντας την πεποίθηση «πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την βλάβη που έχει αδίκως προκληθεί στην προσωπική μου αξιοπρέπεια, την επαγγελματική μου υπόσταση και την πολιτική μου θέση».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ