Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του τράπερ που βίασε 16χρονη

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του τράπερ που βίασε 16χρονη
Newsroom
Newsroom

Πρόκειται για τον Πέτρο Δήμου του Χρήστου, γεννημένο το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 27χρονου τράπερ με το ψευδώνυμο «Saint», σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό 16χρονης στον Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, πρόκειται για τον Πέτρο Δήμου του Χρήστου, γεννημένο το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος τραγουδιστής της τραπ και η ανήλικη γνωρίστηκαν μέσω της πλατφόρμας του Instagram. Ο κατηγορούμενος φέρεται να την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του και να την οδήγησε σε απόμερο σημείο στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αναφέρει η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-12-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ