Στυλίδα: Τεράστιος πλάτανος κόπηκε στα δύο και έπεσε σε πάρκο

Στυλίδα: Τεράστιος πλάτανος κόπηκε στα δύο και έπεσε σε πάρκο

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής στην Ανατολική Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αχινού του Δήμου Στυλίδας, στο πάρκο των πηγών Αγίου Δημητρίου στον Αχινό. Υπεραιωνόβιος πλάτανος κόπηκε στη μέση και έπεσε κοντά σε 7-8 ανυποψίαστους πολίτες που είχαν καταφύγει στο σημείο εκείνη την ώρα για λίγη περισσότερη δροσιά.

“Όλα συνέβησαν γύρω στις 7 παρά όταν καθόμασταν στο σημείο όπου είχαμε βρεθεί για δροσιά και ακούσαμε ξαφνικά δυνατούς ήχους σαν κάτι να σπάει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα Ο πλάτανος που βλέπετε και στις φωτογραφίες κατέρρευσε πέφτοντας για καλή μας τύχη στην απέναντι πλευρά από εκεί που καθόμασταν. Στο σημείο εκείνη την ώρα βρισκόμασταν 7-8 άτομα το οποίο ευτυχώς κανένα δεν τραυματίστηκε αν και τα κλαδιά όπως βλέπετε καταπλάκωσαν τα μηχανάκια” δηλώνει στο Lamianow.gr ο πολίτης που βρισκόταν στο σημείο .

Στο σημείο μετά από λίγη ώρα βρέθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία προκειμένου να απομακρύνει τα κλαδιά που έπεσαν. Καλό θα ήταν η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Στυλίδας σε συνεργασία με το Δασαρχείο και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς να εξετάσει και τους υπόλοιπους πλάτανους στο σημείο αλλά και σημεία που συγκεντρώνουν κόσμο διότι οπως φαίνεται δεν αργει να γίνει το κακό.

Πηγή: lamianow.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ