Συγκινεί η 53χρονη μητέρα που διαγωνίζεται στις Πανελλήνιες

Newsroom
Newsroom

«Πάντα ήθελα να σπουδάσω Ψυχολογία...»

Στη «μάχη» μπήκαν σήμερα, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) οι οποίοι εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας).

Η 53χρονη Άννα Μοναστηριώτη, μητέρα δύο παιδιών, είναι και αυτή ανάμεσα στους υποψηφίους που διαγωνίζονται για μία από τις 68.574 θέσεις στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Μιλώντας στον ANT1, η 53χρονη δήλωσε: «Πάντα ήθελα να σπουδάσω Ψυχολογία και ήταν το όνειρό μου. Είχα πάει σε ΕΠΑΛ, σπούδασα λογιστική, ασχολήθηκα μετά με άλλα πράγματα, έκανα οικογένεια, αλλά τώρα που τα παιδιά μου μεγάλωσαν, αισθάνθηκα ότι ήρθε η ώρα να εκπληρώσω και το δικό μου όνειρο».

Σε ερώτηση για το πώς εισέπραξαν τα παιδιά της, την απόφαση να συμμετάσχει στις Πανελλήνιες 2023, η κ. Μοναστηριώτη τόνισε: «Με ενθάρρυναν πάρα πολύ, με στήριξαν και μου είπαν ότι αποτελώ πρότυπο για εκείνες. Μου ανέφεραν επίσης ότι με βάσει το δικό μου παράδειγμα, μπορεί ο καθένας να καταφέρει αυτό που θέλει και ότι δεν είναι ποτέ αργά να εκπληρώσει κάποιος τους στόχους του».

Πηγή: real.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ