Συγκλονιστική μαρτυρία πυρόπληκτου – «Έχασα σπίτι και επιχείρηση στη φωτιά»

Ο πυρόπληκτος σημειώνει ότι θα γκρεμίσει το σπίτι του «γιατί δεν μπορεί να το βλέπει».

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες πυρόπληκτων που έχασαν μέσα σε μία στιγμή όλη τους το βιός. Μιλώντας στο MEGA, κάτοικος της Βαρυμπόμπης περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε βλέποντας το σπίτι και την επιχείρησή του να γίνονται παρανάλωμα του πυρός.

«Κάηκε η ταβέρνα μου και το σπίτι μου. Ήταν το πρώτο που κάηκε. Στο σπίτι αυτό ζούσαμε 15 χρόνια, ήταν 30 χρόνια κόποι εργασίας, μόλις το είχαμε αποπληρώσει από τα δάνεια».

Το συγκλονιστικό είναι ότι η κόρη του πυρόπληκτου είναι εθελόντρια πυροσβέστρια και την ώρα που επιχειρούσε σε άλλες οικίες, είδε τη δική της να καίγεται.

«Με παίρνει τηλέφωνο το παιδί μου και μου λέει ‘μπαμπά καίγεται το σπίτι’ και ούρλιαζε και της λέω φύγε θα το φτιάξουμε δεν πειράζει».

«Δεν υπήρχε κανέναν πυροσβεστικό στη Βαρυμπόμπη όταν μπήκε φωτιά», συμπληρώνει ο ίδιος.

«Κάψανε τα όνειρά μας, την ψυχή μας, όχι μόνο το σπίτι μας. Δεν έχουμε από τα παιδιά μας ούτε μία φωτογραφία, δεν έχουμε τίποτα, πράγματα συναισθηματικής αξίας».

Ο πυρόπληκτος σημειώνει ότι θα γκρεμίσει το σπίτι του «γιατί δεν μπορεί να το βλέπει».

«Τώρα μου έχει μείνει το κλειδί, δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Το σημαντικό είναι ότι είναι καλά η οικογένειά μου και γω και αυτό εύχομαι σε όλο τον κόσμο», καταλήγει.

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ