ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Εφορευτική Επιτροπή για τα 40.000 παλαιά μέλη

Newsroom
Newsroom

Υπάρχει σχετική απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας την οποία δεν μπορεί να αγνοήσει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή λένε τα παλιά μέλη

Προς ανατροπή φαίνεται να οδηγείται η επαναληπτική ψηφοφορία της Κυριακής στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ανοιχτό παραμένει αυτήν την ώρα το ενδεχόμενο να ψηφίσουν και τα περίπου 40.000 παλιά μέλη που δεν πήραν μέρος στον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Αιτία, σχετική απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που επικαλούνται όσοι επιθυμούν να ανοίξει ο κατάλογος για όλους, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να υπερβούν την απόφαση του κομματικού οργάνου, που επιτρέπει στα παλιά μέλη να ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο ασχέτως αν ψήφισαν στον πρώτο.

Αυτήν την ώρα συνεδριάζει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, προκειμένου να κριθεί αν τελικά θα δοθεί «πράσινο φως» σε όλα τα παλιά μέλη, με ό,τι αυτό σημαίνει για τη διαδικασία και τους συσχετισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι από τα 40.000 παλιά μέλη, τα 7.500 έστειλαν μέχρι χθες τα προσωπικά τους στοιχεία προς επαλήθευση στην Κουμουνδούρου.

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ