Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τι κατέθεσε ο γιατρός της κλινικής στην Ασφάλεια
Ο γιατρός αρνείται ότι έκανε την πλασμαφαίρεση - Υπέδειξε τη σύζυγό του - Αφέθηκαν ελεύθεροι και οι δύο
Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη έρχονται ώρα με την ώρα στην επιφάνεια, με τις Αρχές να θεωρούν «κλειδί» την κατάθεση του γιατρού στην κλινική του οποίου ο γνωστός τραγουδιστής υπέστη την ανακοπή.
Ο γιατρός της κλινικής, οδηγήθηκε το βράδυ στα γραφεία της Ασφάλειας για να καταθέσει και σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, αρνήθηκε ότι εκείνος έκανε την πλασμαφαίρεση. Μάλιστα, υπέδειξε στις Αρχές ότι ήταν η σύζυγός που προχώρησε στην επέμβαση στον γνωστό τραγουδιστή.
Και οι δύο, όπως μεταδίδει την ίδια ώρα το newsit.gr, αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις τους, χωρίς να προχωρήσουν σε κάποια δήλωση.
Οι αστυνομικοί διερευνούν τις συνθήκες θανάτου και κυρίως τις ιατρικές πράξεις με το σημαντικότερο να θεωρούνται τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Αφέθηκαν ελεύθεροι
Έφοδος στην κλινική
Νωρίτερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εισέβαλαν το απόγευμα της Τετάρτης (9/9) στον στενό δρόμο της οδού Καρνεάδου, στο Κολωνάκι, προκειμένου να επισκεφθούν το ιατρείο στο οποίο βρισκόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ελπίς».
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν την είσοδο και αναμένεται να αναζητήσουν φακέλους, σκευάσματα και ιατρικά ιστορικά.
Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. επίσης θα καταγράψουν σχολαστικά τον ιατρικό εξοπλισμό στον χώρο όπου βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης πριν από τη διακομιδή του στο νοσοκομείο «Ελπίς».
Λίγο μετά τις 20:00, αστυνομικοί έφτασαν και στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη στο σπίτι του στη Βούλα, όπου αναμένεται να διεξάγουν έρευνες.
- Πατούλης: Αναπάντητα ερωτήματα για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Συναγερμός στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε νέα σακούλα με οστά στην Αλεπότρυπα
- Δημοσκόπηση GPO: Στο 30,6% η ΝΔ μετά τη ΔΕΘ




