Θετικός στον κορωνοϊό γιατρός στην κλινική «Ταξιάρχαι» -Συνεχίζει κανονικά να εργάζεται

Θετικός στον κορωνοϊό γιατρός στην κλινική «Ταξιάρχαι» -Συνεχίζει κανονικά να εργάζεται

Ο γιατρός αρνείται να το δεχθεί

Θετικός στο κορωνοϊό βρέθηκε γιατρός που είδε δεκάδες ασθενής στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι που έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στις τάξεις του ΕΟΔΥ.

Στα όρια του εκτροχιασμού βρίσκεται η κατάσταση στην κλινική «Ταξιάρχαι», όπου καταγράφηκαν δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού, ενώ κατέληξαν και τρεις ασθενείς που νοσηλεύτηκαν εκεί.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του Alpha θετικός στον ιό βρέθηκε και ένας εκ των 50 συνεργαζόμενων γιατρών της κλινικής, ο οποίος είχε δει δεκάδες ασθενείς στο ιδιωτικό του ιατρείο το τελευταίο διάστημα. Θετικοί είναι επίσης μέλη του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του 65χρονου που έπασχε από τον ιό και κατέληξε.

Ο γιατρός αρνείται να το δεχθεί

Παράλληλα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, ο εν λόγω γιατρός που βρέθηκε θετικός σταμάτησε να συνεργάζεται με την κλινική λόγω των κρουσμάτων. Ωστόσο αρνείται να σταματήσει να εργάζεται στα άλλα ιατρεία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αρμουμανέας, ο «γιατρός διαγνώστηκε θετικός, ωστόσο, αρνείται να το δεχτεί και θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει τα εξωτερικά του ιατρεία». Την ίδια ώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στην κλινική δεν έχουν απομακρυνθεί γιατί είναι πολλοί και νοσηλεύονται εκεί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ δίπλα τους.
 

Πηγή: iefimerida.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ