Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Βρέθηκε σορός μέσα σε βαλίτσα
Η βαλίτσα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένη σε πεζοδρόμιο της περιοχής
Μια βαλίτσα με έντονη δυσοσμία κινητοποίησε τις Αρχές το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Ενας 28χρονος αλλοδαπός που περνούσε από το σημείο αντιλήφθηκε τη δυσοσμία και ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα.
Αστυνομικοί έσπευσαν στην οδό Αλκαμένους 5, κοντά στην οδό Χαρίσης. Αφού εντόπισαν τη βαλίτσα, την άνοιξαν και διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό της βρισκόταν ανθρώπινη σορός.
Το σημείο αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής. Οι πρώτες εξετάσεις αναμένεται να προσδιορίσουν το φύλο και την ηλικία του θύματος, ενώ παράλληλα διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η σορός βρέθηκε μέσα στη βαλίτσα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του νεκρού ή για το πότε και πώς μεταφέρθηκε η βαλίτσα στο σημείο.
- Μαραθώνιος: Δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της μετά τον τερματισμό της (Βίντεο)
- Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα (09/11) στην Κρήτη
- Συνελήφθη 57χρονη στον Κολωνό - Καταζητούνταν με ευρωπαϊκό ένταλμα για απάτες με εικονικά δάνεια








