Τη συνδρομή της Αστυνομίας για την απάτη με τους κοριούς, ζήτησε το Υπουργείο Υγείας

Newsroom
Newsroom

Για την απάτη με τους κοριούς

Το υπουργείο Υγείας ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας κατά όσων προσπάθησαν να τρομάξουν τους τουρίστες από ορισμένα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Αθήνα, επινοώντας μια... κρίση κοριών.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου την Τρίτη αναφέρεται ότι οι αφίσες που κολλήθηκαν έξω από πολυκατοικίες στο κέντρο της πόλης, με ψεύτικα λογότυπα του υπουργείου και του δήμου Αθηναίων, ήταν «απολύτως ψευδείς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας:

«Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει τους πολίτες ότι, η ανακοίνωση που έχει θυροκολληθεί σε πολυκατοικίες των Εξαρχείων και αναφέρει ότι, θα πρέπει οι ένοικοι να εκκενώσουν άμεσα την πολυκατοικία για λόγους δημόσιας υγείας, ειδάλλως θα έχουν πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, είναι απολύτως ψευδής.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη έχει ήδη ενημερώσει εγγράφως τις αστυνομικές αρχές, ώστε να πράξουν τα δέοντα. Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί θεσμικό καθήκον της Πολιτείας και δεν επιτρέπεται κανένας να τρομοκρατεί και να παραπληροφορεί τους πολίτες, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, τις επίσημες αρχές».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ