Τζόκερ: «Μοιράζει» απόψε 11,5 εκατ. ευρώ

Τζόκερ: «Μοιράζει» απόψε 11,5 εκατ. ευρώ

Μετά το ρεκόρ συνεχόμενων τζακ ποτ

Σε ρυθμούς mega τζακ ποτ κινούνται σήμερα τα πρακτορεία και το tzoker.gr, καθώς το Τζόκερ «μοιράζει» απόψε 11,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όπως και η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα και στο app του παιχνιδιού.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30 απόψε κι όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης τόσο αυξάνεται ο ρυθμός με τον οποίο συμπληρώνονται οι στήλες του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την περασμένη Τρίτη, τις τελευταίες ώρες πριν από την κλήρωση για τα 10 εκατομμύρια ευρώ, παίζονταν 20.000 στήλες το λεπτό.

Ρεκόρ συνεχόμενων τζακ ποτ

Όπως όλα δείχνουν, τα δελτία που θα συμπληρωθούν θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο που κατατέθηκαν την περασμένη Κυριακή.

Από τις 27 Φεβρουαρίου 2020, οπότε και ξεκίνησε το σερί των τζακ ποτ στο Τζόκερ, έχουν παιχτεί περισσότερα από 82 εκατομμύρια στήλες συνολικά. Οι κληρώσεις χωρίς ανάδειξη μεγάλου νικητή για τη συγκεκριμένη περίοδο είναι 37, αριθμός-ρεκόρ συνεχόμενων τζακ ποτ στην ιστορία του παιχνιδιού. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ, από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα, έχουν βρεθεί 37 επιτυχίες που έχουν μοιραστεί 1.594.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί στα τελευταία 37 τζακ ποτ

Στο συγκεκριμένο σερί των τζακ ποτ, σύμφωνα με στοιχεία από την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, ο αριθμός 13 ήταν ο πιο τυχερός μεταξύ των 20 αριθμών Τζόκερ, καθώς εμφανίστηκε πέντε φορές, δηλαδή τις περισσότερες φορές. Ακολούθησαν οι αριθμοί 7 και 10, που κληρώθηκαν από τέσσερις φορές ο καθένας. Στον αντίποδα, οι αριθμοί Τζόκερ 4 και 5 δεν έχουν εμφανιστεί καμία φορά στις τελευταίες 37 κληρώσεις.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ