Ζαχαράκη: Προτεραιοποιούμε το θέμα των απευθείας συνδέσεων από τη Σαουδική Αραβία

Newsroom
Newsroom

H υφυπουργός Τουρισμού δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη «που βλέπουμε ότι και φέτος οι αριθμοί αφίξεων από τη Σαουδική Αραβία είναι αρκετά ικανοποιητικοί για τώρα»

Ο τουρισμός έπαιξε και παίζει σημαντικό ρόλο στο επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας, τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. «Ο τουρισμός έπαιξε και παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό το επιχειρηματικό φόρουμ, με μια μεγάλη αποστολή ανθρώπων οι οποίοι ενδιαφέρονται και στο κομμάτι των επενδύσεων και στο κομμάτι της ενίσχυσης των τουριστικών ροών από τη Σαουδική Αραβία στην Ελλάδα. Είναι κάτι που επιθυμούμε πάρα πολύ. Προφανώς, προτάσσουμε, προτεραιοποιούμε το θέμα των απευθείας συνδέσεων από τη Σαουδική Αραβία. Είναι κάτι το οποίο θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε για το 2023» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Ζαχαράκη σε δήλωσή της μετά το πέρας της επίσκεψης στη Σαντορίνη της επιχειρηματικής αποστολής της Σαουδικής Αραβίας, με επικεφαλής τον υπουργό Επενδύσεων της χώρας.

Επίσης, η υφυπουργός Τουρισμού δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη «που βλέπουμε ότι και φέτος οι αριθμοί αφίξεων από τη Σαουδική Αραβία είναι αρκετά ικανοποιητικοί για τώρα» και εξέφρασε την ελπίδα ότι η αύξηση θα είναι εκθετική και πως αυτό θα αφορά όλες τις εθνικότητες «οι οποίες επιλέγουν την πανέμορφη χώρα μας».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ