Γυμναστείτε γρήγορα, απλά και αποτελεσματικά !

Ιδανικό για όσους έχουν προβλήματα στη μέση και στα γόνατα.

Θες να γυμναστείς, θες να χάσεις βάρος, δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη και τα ερωτήματα στριφογυρίζουν στο μυαλό; Έχεις πρόβλημα με τη μέση και τα γόνατα σου και ο γιατρός δεν σου επιτρέπει να γυμναστείς; Δεν επιτρέπεται να σηκώνεις βάρος γιατί έχεις κήλη στη μέση; :

*Πόσο γρήγορα μπορώ να χάσω βάρος και πως μπορώ να ενεργοποιήσω το μεταβολισμό μου;

* Πώς μπορώ να απαλλαγώ από την κυτταρίτιδα;

* Πώς θα χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης γρήγορα;

* Δεν έχω χρόνο για γυμναστήριο, τι μπορώ να κάνω για να γυμναστώ;

* Έχω έντονους πόνους στη μέση και δεν μπορώ να κάνω ούτε απλές καθημερινές κινήσεις, πως μπορώ να γυμνάσω το σώμα μου;

* Έχω πρόβλημα με το μηνισκο στο γόνατο πως μπορώ να γυμναστώ;

Υπάρχει απάντηση σε όλα τα παραπάνω και είναι απλή: Η τεχνολογία ηλεκτρομυϊκής διέγερσης-EMS MIHA BODYTEC που θα τη μόνο βρείτε στα«Fast & Fitness»

Τι είναι τεχνολογία ηλεκτρομυϊκής διέγερσης -EMS MIHA BODYTEC

Περιλαμβάνει ένα ειδικό πρόγραμμα που σας βοηθά να χάσετε βάρος αποτελεσματικά με τη μείωση του λιπώδους ιστού και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Ως αποτέλεσμα της απώλειας βάρους και της εξάλειψης του ενοχλητικού λιπώδους ιστού κατά την προπόνηση, το συνολικό σωματικό βάρος μειώνεται, ειδικά στις πιο προβληματικές περιοχές – το στομάχι και τους γοφούς - ενώ ταυτόχρονα τα χέρια και το στήθος ενισχύονται μυϊκά. Αυτό έχει αποδειχθεί από πολυάριθμες ιατρικές μελέτες που διενεργήθηκαν σε μια σειρά από ιατρικά και αθλητικά ιδρύματα στη Γερμανία.

Το ιδανικό πρόγραμμα για τη μέση και τα γόνατα

Κατόπιν μελετών το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εδώ και 15 χρόνια ο ασφαλέστερος τρόπος εκγύμνασης καθώς δεν επιβαρύνει καθόλου τις αρθρώσεις. Απεναντίας χρησιμοποιείται ευρέως για ορθοπαιδικές παθήσεις όπως προβλήματα στη μέση, στον αυχένα, τα γόνατα! Οι ασκήσεις που γίνονται κατά την διάρκεια του προγράμματος και είναι ειδικά σχεδιασμένες για παθήσεις στην μέση ώστε να μην επιβαρύνεται καθόλου η σπονδυλική στήλη αλλά παράλληλα να ενδυναμώνονται οι μύες της πλάτης και της κοιλιάς που την στηρίζουν. Με αυτό τον τρόπο παρατηρούμε σημαντικές βελτιώσεις στην καθημερινότητα των παθόντων καθώς με πιο δυνατό κορμό τα συμπτώματα αρχίζουν σύντομα να υποχωρούν χωρίς να έχουν καταπονηθεί το σώμα. Πολλοί μάλιστα έχουν παρατηρήσει διαφορά και από την δοκιμαστική συνεδρία που προσφέρεται δωρεάν για γνωριμία με το μηχάνημα.

Μελέτες στο πανεπιστήμιο της Βηρυτού έδειξαν ότι: 88,7% των συμμετεχόντων παρατήρησε μείωση στις παθήσεις της μέσης, με σημαντική ανακούφιση από τα συμπτώματα. Η συχνότητα και η ένταση των συμπτωμάτων μειώθηκε επίσης αισθητά κατά τη διάρκεια του χρονικού πλαισίου της εκγύμνασης

Γυμναστείτε μόνο με μία φορά την εβδομάδα!

Στα Fast & Fitness ο προσωπικός σας γυμναστής θα προσαρμόσει το δικό σας πρόγραμμα με βάση την τρέχουσα κατάστασή σας και το στόχο που έχετε. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια προπόνηση για 1 φορά την εβδομάδα για 20 λεπτά κάθε φορά ή για 1 φορά ανά 5 ημέρες! Το σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθείτε συνεδρία με συνεδρία το σώμα σας να αλλάζει και τη φιγούρα σας να λεπταίνει! Τονίζουμε ότι πάντα αυτά επιτυγχάνονται στα πλαίσια μια ισορροπημένης διατροφής!

Αποκατάσταση Εγκυμοσύνης

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πολύ συχνά παρατηρούνται φαινόμενα πόνων στη μέση ή εξασθένηση των μυών του πυελικού εδάφους. Το πυελικό έδαφος είναι μια σύνθετη μυοσκελετική δομή που αποτελείται από συνδέσμους, περιτονίες και μια ομάδα σημαντικών γραμμωτών μυών. Αυτοί οι μύες ονομάζονται μύες του πυελικού εδάφους και βρίσκονται μεταξύ της ηβικής σύμφυσης και του κόκκυγα. Υποστηρίζουν παθητικά και ενεργητικά ζωτικά όργανα, όπως την ουροδόχο κύστη, την ουρήθρα, τα γεννητικά όργανα και το έντερο, φροντίζουν για την εγκράτεια των ούρων και του εντέρου, συμβάλλουν στη σεξουαλική υγεία, καθώς και στη σταθερότητα της οσφυικής μοίρας. Όταν αυτοί οι μύες δυσλειτουργούν, μπορούν να δώσουν σειρά συμπτωμάτων από την κύστη (ακράτεια), το έντερο ή να προκαλέσουν πόνο. Η τεχνολογία MIHA BODYTEC στα Fast & Fitness εκπέμπει ηλεκτρικά κύματα που μπορούν να διεγείρουν επιπλέον των επιφανειακών μυών και τους βαθύτερους μύες όπως αυτούς του πυελικού εδάφους. Με ελάχιστες συνεδρίες αυτοί οι μύες αποκαθίστανται και η περιοχή επανέρχεται στα φυσιολογικά της όρια. Ταυτόχρονα η εκγύμναση με την τεχνολογία MIHA BODYTEC κάνει το σώμα σας να μαζεύει ενώ ταυτόχρονα σμιλεύεται και καταπολεμάται την κυτταρίτιδα. Σε μόλις 3-4 εβδομάδες με 20' την εβδομάδα τα αποτελέσματα είναι απόλυτα ορατά και σε 8 εβδομάδες βλέπετε την σιλουέτα σας να επανέρχεται στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα!

Κάψιμο Λίπους

Η τεχνολογία MIHA BODYTEC στα Fast & Fitness προγραμματίζεται κατά περίπτωση να εκτελεί υψηλότερου επιπέδου διέγερση συνδυαστικά με την κυματομορφή για τις περιοχές του σώματος με πρόβλημα λίπους. Έτσι αυξάνει την κατανάλωση οξυγόνου στα κύτταρα και επιταχύνει το κάψιμο των θερμίδων. Οι χαμηλής συχνότητας και μικρής διάρκειας παλμοί διεγείρουν τα επιφανειακά στρώματα δηλαδή εκεί που συγκεντρώνεται ο λιπώδης ιστός – και ενεργοποιούν το μεταβολισμό. Τα αποτελέσματα απώλειας λίπους εμφανίζονται εντός του πρώτου μήνα, ειδικά σε συνδυασμό με καλή & ισορροπημένη διατροφή.



Αν είστε έτοιμοι για το πρώτο βήμα προς ένα ιδανικό σώμα, καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα και εγγραφείτε για μια δοκιμαστική δωρεάν συνέδρια!






Πού θα μας βρείτε:

Λευθεραίου 18, Μασταμπάς, Τηλ: 2810311151

Λ.Κνωσσού 184, Τηλ: 2814004654

Μιλατου 18 στο κέντρο της πόλης. Τηλ: 6932206363

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ