Χαρωνίτης τέλος από την ΚΤΥΠ

Το αντίο και το ευχαριστώ στους υπουργούς

Τελικά δεν θα μείνει ο Χαρωνίτης στην ΚΤΥΠ ΑΕ. Έτσι πιστεύαμε καθώς βλέπαμε τον καιρό να περνά και δεν υπήρχε αντικαστάτης. Αλλά τελικά βρέθηκε. Το επισημαίνει και ο ίδιος:

"Ένας όμορφος κύκλος τελειώνει και ένας νέος αρχίζει... Η εβδομάδα που μας έρχεται είναι από ότι μου μετέφεραν τα πλέον επίσημα χείλη η τελευταία που με βρίσκει στο τιμόνι της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ. Μου αρέσει πάντα να κρατάω τις θετικές αναμνήσεις, έτσι αν μου ζητούσε κάποιος τις πιο όμορφες μου στιγμές στην ΚΤΥΠ σε εικόνες θα ήταν οι παρακάτω... σίγουρα είναι πολλές περισσότερες αλλά μην σας φάω και τον χρόνο..." ανέφερε ο Ηρακλειώτης μηχανικός.
Και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Σπίρτζη και τον Καραμανλή!

"Σε ευχαριστώ Χρήστο Σπίρτζη για την τιμή που μου έκανες, την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου έδωσες και το όμορφο μας ταξίδι όλους αυτούς τους μήνες
Σε ευχαριστώ κ. Καραμανλή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες τους τελευταίους τρεις μήνες...
Θοδωρα Κυριαζοπουλε και Δημήτρης Κωνσταντίνου είστε οι καλύτεροι συνεργάτες, μα πάνω από όλα φίλοι, που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της ΚΤΥΠ που με έκανε έναν από αυτούς... σας ευχαριστώ για όλα αυτά που κάναμε και ένα μεγάλο συγγνώμη για αυτά που δεν προλάβαμε till we meet again λοιπόν..." ανέφερε.


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ