Πες μου τι μουσική ακούς, να σου πω τι κόμμα ψηφίζεις!

Όταν τα τραγούδια από τα "στρατηγεία" σε βάζουν σε σκέψεις...

Ένα πέρασμα από τα εκλογικά περίπτερα να κάνεις, πολλά συμπεράσματα βγάζεις!
Σύμφωνα με την μαρτυρία αναγνώστη μας, τις προάλλες από το υπαίθριο "στρατηγείο" του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Δασκαλογιαννη στο Ηράκλειο, ακούστηκε από τα μεγάφωνα το διαχρονικό "Χαιρετίσματα στην εξουσία" (!) του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί από εκείνους που πρόσκεινται στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, συνήθως τέτοιες μουσικές επιλογές έχουν.

Όμως ο τίτλος του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι λιγάκι... ιντριγκαδορικος. Μας βάζει σε πολλές σκέψεις, δημιουργεί... ερωτηματικά: Μήπως είναι ένα μήνυμα προς την Νέα Δημοκρατία; Ότι δηλαδή όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουροι για το εκλογικό αποτέλεσμα, κι εμμέσως προτρέπουν τους "γαλάζιους"... να πουν "Χαιρετίσματα στην εξουσία".

Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση: Μπορεί τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος (εκ πεποιθήσεως) μην αισθάνονται... εξουσία, παρότι διατηρούν τα ηνία του Μαξίμου τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Αδυνατούμε τέλος να πιστέψουμε οτι στον ΣΥΡΙΖΑ διέπονται από ηττοπάθεια και το θρυλικό τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντινου το αφιερώνουν... στους εαυτούς τους!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ