Είδα Άκουσα | 14.01.20 14:37
Πιθανή κάθοδος Μητσοτάκη στην Κρήτη για ΒΟΑΚ και Καστέλλι

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Έντονη φημολογία για επίσκεψη του πρωθυπουργού στα τέλη Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα


Έντονη είναι τις τελευταίες ώρες η φημολογία ότι το νέο έτος θα φέρει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κρήτη, με φόντο τις επίσημες ανακοινώσεις για τον Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού - που ακόμη εκκρεμούν - αλλά και την υπογραφή της παραχώρησης για το νέο διεθνές αεροδρόμιο Καστελλίου που θα δώσει και το "πράσινο φως" για την έναρξη των εργασιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, έχει αναφερθεί στον ΒΟΑΚ, και τους πιθανούς τρόπους χρηματοδότησης του νέου αυτοκινητοδρόμου, ενώ σε όλους τους τόνους από το Μαξίμου λέγεται ότι ο νέος ΒΟΑΚ αποτελεί προσωπικό "στοίχημα" του πρωθυπουργού.

Στην Περιφέρεια Κρήτης, δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο νησί, μετά τις 20 Ιανουαρίου, ενώ ήδη ακούγονται και πιθανές ημερομηνίες, μεταξύ της 22ας και 27ης του μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνες τις ημέρες, σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα επισκεφθεί την Κρήτη ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής με φόντο το Καστέλλι χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία ή το πρόγραμμα της επίσκεψης.

Όλες οι ειδήσεις