Ποιοί παράγοντες της ΝΔ, λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια... Ποιός τους χώρισε;

Με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο έληξε...

Το κλίμα συσπείρωσης και ενθουσιασμού που επικράτησε χτες το βράδυ στην εντυπωσιακή συγκέντρωση του Αλεξάνδρου Μαρκογιαννάκη στο ΑΤΛΑΝΤΙΣ λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα ένα σοβαρό επεισόδιο που συνέβη μεταξύ κορυφαίων παραγόντων της ΝΔ, που ευτυχώς το πρόλαβαν εν τη γενέσει του και δεν είχαμε και χειροδικία!

Η εκδήλωση ήταν λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει όταν έφτασε στην εκδήλωση ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης. Στην δεύτερη γραμμή -πίσω του- συνάντησε τον περιφερειακό σύμβουλο και νυν υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λαμπρινού Γιάννη Δεικτάκη με τον οποίο είχαν ένα πολύ θερμό διάλογο, με αφορμή μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Δεικτάκης στην τηλεόραση CRETA και στην οποία είχε καταφερθεί κατά των χειρισμών της ΝΟΔΕ στο θέμα του δήμου Ηρακλείου!

«Τι είναι αυτά που λες... δεν ντρέπεσαι; Τα χεις κάνει θάλασσα!» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Αυγενάκης στον κ. Δεικτάκη, που δεν άφησε το... γάντι να πέσει κάτω:

« Εγώ να ντρέπομαι; Εσύ θα πρέπει να ντρέπεσαι που ταχεις κάνει όντως θάλασσα!» ανταπάντησε ο Δεικτάκης και σηκώθηκε από τη θέση του, με διάθεση να κινηθεί επιθετικά κατά του γραμματέα. Μα και ο Αυγενάκης φάνηκε να μην θέλει να αφήσει την κουβέντα να τελειώνει εκεί και οι δυο άνδρες ήλθαν πολύ κοντά με αποτέλεσμα να απειλείται και πιο θερμό (από το λεκτικό ) επεισόδιο!

Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης που βρέθηκε στη μέση των δύο ανδρών, λειτούργησε τελικά πυροσβεστικά, υπενθυμίζοντας τους, να αφήσουν στην άκρη τις διάφορες τους και να θυμηθούν «πως εδώ βρεθήκαμε για τον Αλέξανδρο, δεν είναι η ώρα για τέτοια»!

Τελικά το περιστατικό έμεινε εκεί, αλλά όσοι το αντιλήφθηκαν και δεν ήταν λίγοι, έμειναν έκπληκτοι αλλά και ανακουφισμένοι αφού τουλάχιστον δεν υπήρξαν και χειρότερα !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ