Άγριο ξύλο στο τουρκικό Κοινοβούλιο
Αναψαν τα αίματα για το Αφρίν
«Άναψαν» για τα καλά τα αίματα στην τουρκική Βουλή, με βουλευτές να πιάνονται εχθές στα χέρια για όσα συμβαίνουν στην Αφρίν.
Συγκεκριμένα, στην τουρκική Βουλή ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για την επιχείρηση στο Αφρίν της Συρίας. Τα… αίματα άναψαν, όταν ο βουλευτής του φιλοκουρδικού HDP, Μαχμούτ Τογρούλ, απαίτησε τον τερματισμό της επιχείρησης στην Αφρίν, καταθέτοντας στοιχεία από την έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας για θανάτους αμάχων.
Μάλιστα, δύο βουλευτές τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα.
Η βουλευτής του AKP, Λεϊλά Σαχίν Ουστά άρχισε να του φωνάζει πως «αυτοί οι στρατιώτες πολεμούν για την πατρίδα τους. Οι άμαχοι σκοτώνονται από το δικό σας ΡΚΚ. Δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα!».
Τότε, η κατάσταση ξέφυγε, βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια, άρχισαν να πέφτουν μπουνιές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο Τογρούλ και ο -επίσης βουλευτής του HDP- Μουσλίμ Ντογάν.
- Ξύλο στην τουρκική Βουλή για την επιχείρηση στην Αφρίν της Συρίας
- Δασμούς 25% στον χάλυβα και 10% στο αλουμίνιο ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Σε εξέλιξη η ψηφοφορία επί της πρότασης της ΝΔ για Προανακριτική κατά των υπουργών Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ