Αυστραλία: Κτηνίατρος χρησιμοποιεί Apple Watch για να παρακολουθεί την καρδιά λιονταριού

Newsroom
Newsroom

Δείτε το βίντεο

Μία κτηνίατρος άγριας ζωής στην Αυστραλία, έλαβε μία γενναία απόφαση, να πάρει τον σφυγμό ενός λιονταριού χρησιμοποιώντας ένα Apple Watch gadget.

Η Δρ. Chloe Buiting, όπως αναφέρει στο viral βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, τοποθέτησε το εν λόγω gadget στη γλώσσα του λιονταριού.
«Είναι μια πραγματική ιστορία», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η γιατρός – χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο @jungle_doctor στην πλατφόρμα.

Σε ένα από τα πρόσφατα κλιπ της, η γιατρός μοιράστηκε ένα βίντεο με ένα ναρκωμένο λιοντάρι όπου παρακολουθείται ο καρδιακός του ρυθμός μέσω ενός Apple Watch – ένα κόλπο που, όπως είπε, έμαθε από τη συνάδελφό της, κτηνίατρο, Δρ. Fabiola Quesada.
Σε αυτό, ο Σίμπα φαίνεται απλωμένος στο τραπέζι να ροχαλίζει με τη συσκευή γύρω από τη γλώσσα του, καθώς μετράει τους σφυγμούς του ζώου.

«Δεν ξέρω τι είναι πιο εντυπωσιακό… το ροχαλητό, ή η ανακάλυψη ότι το @apple Watch μπορεί να μετρήσει τους καρδιακούς παλμούς ενός λιονταριού αν το δέσεις στη γλώσσα του (ακόμα κι αν πρόκειται για μια από τις λιγότερο συμβατικές “off-label” χρήσεις της συσκευής)», έγραψε.

Πηγή: news

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ