Βρετανός υπ. Υγείας: Έπεισε on camera δημοσιογράφο να κάνει την τρίτη δόση

Βρετανός υπ. Υγείας: Έπεισε on camera δημοσιογράφο να κάνει την τρίτη δόση

Μια απίστευτη στιγμή κατέγραψε η κάμερα του Sky News, με τον Βρετανό υπ. Υγείας να πείθει 64χρονο δημοσιογράφο να κάνει επιτόπου την ενισχυτική δόση του εμβολίου

Μια απίστευτη στιγμή κατέγραψε η κάμερα του Sky News στη Βρετανία, με τον υπουργό Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ να πείθει τον επικεφαλής πολιτικό ανταποκριτή του δικτύου, Τζον Κρεγκ, να κάνει επιτόπου την ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά της Covid-19, τη στιγμή που οι δυο τους ετοιμάζονταν για μια συνέντευξη στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου του St Thomas.

«Έχετε κάνει την ενισχυτική δόση, ή ακόμα;», ρώτησε ο Τζάβιντ τον δημοσιογράφο.

«Όχι, είμαι 64 και ακόμη δεν την έχω κάνει», απάντησε εκείνος.

«Δεν την έχετε κάνει; Γιατί όχι;», συνέχισε ο Βρετανός υπουργός Υγείας.

«Εν μέρει, επειδή κόλλησα Covid στις ενδιάμεσες εκλογές του Hartlepool. Και δεν είχα κάνει τη δεύτερη [δόση] μέχρι τις 14 Ιουνίου», εξήγησε ο Κρεγκ. «Έτσι, σύμφωνα με τον κανόνα των έξι μηνών, θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου».

«Ναι αλλά σύμφωνα με τον καινούργιο κανονισμό, θα είστε εντάξει», είπε μεταξύ άλλων ο Τζάβιντ. «Απλά μπείτε και κάντε το, μου το υπόσχεστε; Θέλετε να έρθω μαζί σας;», τον ρώτησε και αφού ο δημοσιογράφος αποδέχθηκε την πρόταση, προχώρησαν μαζί προς το εμβολιαστικό κέντρο.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ