Δισεκατομμυριούχος που είχε κηρυχθεί νεκρός ζει κρυφά με την ερωμένη του

Newsroom
Newsroom

Ο Γερμανός δισεκατομμυριούχος εξαφανίστηκε το 2018 αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του

O δισεκατομμυριούχος, Καρλ-Εριβάν Χάουμπ κηρύχθηκε νεκρός το 2021 ενώ είχε εξαφανιστεί από το 2018 από τις Ελβετικές Άλπεις. Ωστόσο εντοπίστηκε μετά από 6 χρόνια στη Μόσχα, σύμφωνα με έρευνα του RTL.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε ζωντανός στην παρέα μιας Ρωσίδας ονόματι Βερόνικα Ερμίλοβα. Ο Γερμανός δισεκατομμυριούχος εξαφανίστηκε το 2018 αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του μαζί με τη γιγαντιαία εταιρεία λιανικής του Tengelmann Group.

Ο αδερφός του κατέθεσε στο δικαστήριο για να εξακριβώσει πώς χάθηκε και αν υπήρχε πιθανότητα να ζει. Ο αδερφός του Χάουμπ, Κρίστιαν, μπορεί να χρειαστεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ακόμα μια έρευνα από το γραφείο του εισαγγελέα για να ελέγξει εάν έχει κάνει ψευδείς δηλώσεις ενόρκως.

Τα δημοσιεύματα υποστήριξαν περαιτέρω ότι ο δισεκατομμυριούχος φέρεται να τηλεφώνησε στο τηλέφωνο της φίλης του Βερόνικα 13 φορές, τρεις μέρες πριν εξαφανιστεί στις Άλπεις ενώ έκανε πεζοπορία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτές οι κλήσεις ήταν μεγάλες και διήρκεσαν πάνω από μία ώρα, στις οποίες σχεδίαζε να εξαφανιστεί και στη συνέχεια να προσποιηθεί τον θάνατό του.

Ο Καρλ-Εριβάν Χάουμπ ήταν Αμερικανός, Γερμανο-Ρώσος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας. Ήταν διευθύνων σύμβουλος και μέρος ιδιοκτήτης του Ομίλου Tengelmann.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ