Εντεκάχρονο αγόρι από τη Νιγηρία έγινε online star χορεύοντας μπαλέτο, ξυπόλυτος στο δρόμο

Εντεκάχρονο αγόρι από τη Νιγηρία έγινε online star χορεύοντας μπαλέτο, ξυπόλυτος στο δρόμο

Πολλοί θεατές εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο του αγοριού και την ικανότητά του να προσγειώνεται τέλεια στις πιρουέτες του...ακόμη και όταν χορεύει ξυπόλυτος στη βροχή.

Τον Ιούνιο δημοσιεύθηκε ένα βίντεο του 11χρονου χορευτή μπαλέτου Anthony Mmesoma Madu να κάνει απίστευτες πιρουέτες και να προσγειώνετε στο βρεγμένο τσιμέντο χωρίς παπούτσια!

Λίγους μήνες αργότερα, ο Madu έχει γίνει viral internet star και έχει λάβει υποτροφία από μία σχολή μπαλέτου στην Αμερική.

Ο Madu είχε την εντύπωση ότι τον βιντεοσκοπούσαν για ένα μάθημα χορού με την δάσκαλο μπαλέτου του, όμως το βίντεο δημοσιεύθηκε στα social media και από τότε έχει διαδοθεί σε όλον τον κόσμο!
Πολλοί θεατές εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο του αγοριού και την ικανότητά του να προσγειώνεται τέλεια στις πιρουέτες του...ακόμη και όταν χορεύει ξυπόλυτος στη βροχή. Η Βιόλα Ντέιβις συγκινήθηκε με το βίντεο και έγραψε: «Μου θυμίζει την ομορφιά του λαού μου. Δημιουργούμε, έχουμε φαντασία, πάθος και αγάπη.... παρά τα βάναυσα εμπόδια που έχουν τεθεί μπροστά μας! Οι άνθρωποι μας μπορούν να πετάξουν !!!»

 

 

 


Το βίντεο τράβηξε επίσης την προσοχή της Σίνθια Χάρβεϊ, διευθύντρια της σχολής χορού «ABT Jacqueline Kennedy Onassis» στη Νέα Υόρκη. Η Χάρβεϊ εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από το ταλέντο του 11χρονου που του πρόσφερε υποτροφία στο Αμερικανικό Θέατρο Μπαλέτου, όπου θα παρακολουθήσει θερινό σχολείο το 2021.

Η παραγωγός Fade Ogunro, η οποία διαχειρίζεται την πλατφόρμα Bookings Africa, προσφέρθηκε επίσης να πληρώσει «για ολόκληρη την επίσημη εκπαίδευσή του αγοριού οπουδήποτε στον κόσμο, μέχρι να αποφοιτήσει.»

 

 


Τον Ιούλιο, ο Madu κέρδισε επίσης το μεγάλο βραβείο του «Διεθνούς Διαγωνισμού Μπαλέτου της Νότιας Αφρικής.» Το βραβείο περιλαμβάνει μια υποτροφία για παρακολούθηση μαθημάτων χορού στις ΗΠΑ.


«Είχα μείνει έκπληκτος γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι το βίντεο θα γινόταν viral. Το καλύτερο κομμάτι ήταν όταν πήρα ένα μεγάλο βραβείο για να πάω στις ΗΠΑ, επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αυτή την ευκαιρία, αλλά είμαι ευγνώμων που εγώ την έχω,» είπε.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ