Επιχειρηματίας ανταμείβει με $2 εκατ. υπαλλήλους που εστιάζουν στη διαφορετικότητα

Έμπρακτη υποστήριξη της διαφορετικότητας και των εργαζομένων που έχουν υπερβεί εαυτόν από την Carlyle Group - Αυξομειώνεται ο μισθός του CEO βάσει των δεικτών ισότητας

Mπόνους ύψους $2 εκατ. σε πάνω από 50 στελέχη μοιράζει η Carlyle Group Inc.

Σύμφωνα με το στέλεχος της εταιρείας, Σάντρα Χόρμπαχ, «σκοπός μας είναι η ανταμοιβή των υπαλλήλων που έχουν υπερβεί εαυτόν».  Η ίδια υπογραμμίζει πως «Ο σκοπός του μπόνους δεν είναι τα χρήματα. Είναι η αναγνώριση των συνεισφορών τους και η έμπνευση που αποτελούν για τους υπόλοιπους».

Η εταιρεία θα γνωστοποιούσε, επίσημα, τα μπόνους στους εργαζόμενους τη Δευτέρα 9/8/2021. Σημειωτέον, τα μπόνους αυτά δεν έχουν σχέση με αυτά της επίτευξης οικονομικών στόχων. Οι εργαζόμενοι διάλεξαν 200 υποψήφιους εκ των οποίων επιλέχθηκαν 50, ενώ η Carlyle μελετά την επέκταση του προγράμματος τα επόμενα χρόνια.

Ενα εκ των στελεχών που θα λάβουν το μπόνους είναι ο επικεφαλής του τομέα consumer, media and retail, Τζέι Σάμονς, ο οποίος ίδρυσε ένα ενδοεταιρικό γκρουπ για την υποστήριξη των ΛΟΑΤΚΙ+ πριν από μία 10ετία.

«Εχω αφοσιωθεί στο να είμαι πιστός στην εργασία μου και τον εαυτό μου. Εχουμε υποχρέωση ως ηγέτες στο να υποστηρίζουμε τη διαφορετικότητα όχι μόνο επειδή είναι κάτι σωστό και ανθρώπινο αλλά επειδή δίνει ώθηση και στην εταιρεία αυτή καθεαυτή».

Γυναίκες διαχειρίζονται πάνω από το 50% των περιουσιακών στοιχείων της Carlyle, ενώ ο μισθός του CEO Κιουσόνγκ Λι (κύρια φωτό) αυξομειώνεται σύμφωνα με δείκτες που βασίζονται στην διαφορετικότητα που επικρατεί στον εργασιακό χώρο.

Απώτερος στόχος της επιχείρησης είναι η υποστήριξη της διαφορετικότητας και η ανάθεση του 30% των ανώτατων στελεχών της σε τέτοιους επαγγελματίες μέχρι το 2023.

Πηγή: NewMoney

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ